The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 29 aprilie 2012

Draga mea Veronica, sunt constient de profunzimea durerii pe care o simti pe masura ce ajung la tine atat de multe rapoarte despre Marea Dezamagire din atat de multe surse diferite. Stiu ca este greu sa intelegi cum astfel de oameni au fost capabili sa insele atat de multi, de atat de mult timp. Problema este ca oamenii vad doar ceea ce vor sa vada. Din pacate, a sosit timpul in care ei nu au de ales. Este timpul sa vada lucrurile asa cum sunt, nu cum isi doresc ei sa fie.

Ai fost dezamagita crunt de catre oameni in care ai avut incredere. Cei din Cabala sunt experti in inselaciune, au ani de experienta. Ei au crezut ca au acoperit totul, dar nu au reusit sa reduca la tacere pe toata lumea. David Icke, Ales Jones, Gilad Atzmon, Michael Tsarion, si multii altii; precum si creatorii site-urilor web care au aratat tarie de caracter rezistand abuzurilor si atacurilor, au curajul sa dezvaluie adevarul. Acesti oameni si-au sacrificat vietile pentru a va aduce adevarul, pentru a va salva de la soarta pe care Cabala a planuit-o pentru voi.

Este timpul sa va gasiti vocea, sa va uniti, SA VA LUATI INAPOI PUTEREA. Religiile v-au luat puterea de asemenea, v-au fortat sa traiti sub controlul lor. Trebuie sa intelegeti ca religiile sunt parte din Cabala. Va spun, fiecare dintre voi sunteti responsabili pentru viata voastra. Planurile Cabalei pentru a va distruge vietile multora dintre voi sunt acum in domeniul public. Aveti de gand sa stati si sa nu faceti nimic pentru a opri astfel de atrocitati?

ADEVARUL trebuie sa fie confruntat. Credeti-ma, este mai bine sa il vedeti si sa luati masuri, decat sa nu faceti nimic si sa vedeti tot ce aveti mai drag distrus. Timpul este esential. Nu aveti timp de pierdut. Nu irositi acest timp pretios pe banalitati care sunt proiectate pentru a va distrage atentia de la problemele care trebuie sa le confruntati. Viitorul planetei voastre si al omenirii este in mainile voastre. Cand veti realiza cu adevarat faptul ca fiecare dintre voi este o Fiinta de Lumina puternica, si va veti conectati la acest adevar, atunci totul va fi salvat. Voi – 99% din omenire - aveti puterea, ceilalti 1% sunt nimic fara voi. Este momentul sa va luati puterea inapoi. Aveti incredere in propria voastra inima, nu in mintea voastra. Mintea voastra a fost alterata si este sub controlul Cabalei. Aceasta este cea mai mare decizie pe care o veti lua vreodata, atat de multe depinde de aceasta decizie. Tot ce aveti de pierdut sunt lanturile de control, care au afectat omenirea timp de mii de ani pentru ca oamenii nu au facut nimic pentru a impiedica asta. Ati permis sa se intample. Pana la aceasta zi, continuati sa aveti incredere in persoane nepotrivite. Voi credeti ce ei va spun. Voi inca nu reusiti sa vedeti ca ei fac exact opusul a ceea ce spun. Povestile cu zane pe care politicienii vi le spun, sunt doar atat- povesti cu zane. De ce ii credeti de fiecare data? Ei nu au nici o intentie in a-si tine “promisiunile”. Ei toti asculta de Cabala, astfel nu ar fi in politica.

Atunci cand John F. Kennedy a spus ADEVARUL, amintiti-va ce i s-a intamplat! Soarta asta ii asteapta pe oricine indrazneste sa depaseasca limita impusa de Cabala si sa ceara ADEVARUL. Ganditi-va la ce lume extrem de diferita ar fi fost astazi daca Kennedy ar fi reusit sa dezvaluie adevarul. El a depasit limita impusa de Cabala si a platit cu viata. A fost un om care si-a pus oamenii inaintea lui. El nu va fi niciodata uitat. Viitorul omenirii si al planetei voastre este in mainile voastre. Da, in voi – voi toti. Sunteti pregatiti sa faceti ce este necesar sa salvati planeta de la planurile intunecate ale Cabalei?

Lumea Spiritelor este alaturi de voi si va vor sprijini prin aceste timpuri dificile. Acceptati faptul ca cei in care ati avut incredere v-au dezamagit. Gasiti-va puterea proprie. Stiti ca o puteti face. Impreuna, vom scapa lumea de Cabala. Exista mai mult decat suficiente resurse pe planeta pentru toata lumea.

Imi doresc sa fi inteles toate astea cand eram pe Pamant. Eram prea ocupat cu munca mea ca sa ma mai uit la ce se intampla in jurul meu. In starea de spirit, draga mea, poti vedea totul; nimic nu poate fi ascuns. In viata, este atat de usor sa fii purtat de ceea ce a fost proiectat sa va controleze si sa va deruteze. Din nou, va rog sa nu va lasati cuprinsi de FRICA care este folosita constant pentru a va controla, asa cum este “razboiul impotriva terorii”, promovat de chiar aceiasi oameni care au provocat teroare. Tineti-va prietenii aproape si dusmanii si mai aproape. Recunoasteti-va inamicii Observati-le actiunile si cercetati planurile lor.

Prietenii vostrii sunt in jurul vostru si sunt in aceeasi barca ca si voi, deci trebuie sa fiti unul pentru celalalt. Cand va uniti, indiferent de rasa sau religie, si acceptati ca sunteti implicati cu totii, atunci veti reusi. Impreuna, va puteti controla vietile, sa ii ajutati pe cei in nevoie si sa fiti acolo unul pentru celalalt ca niciodata inainte. Uitati toate barierele care au fost create pentru a va separa de semenii vostrii. Intoceti-va in Lumina de unde ati venit cu totii. Revendicati-va planeta si deveniti parte a universului din nou. Experimentati IUBIREA care a fost stearsa de cei care nu aleg sa cunoasca IUBIREA. Uitati-va cu iubire in ochi la toate fiintele umane si la toata creatia. Uitati-va, inca o data, cu iubire, la frumoasa planeta pe care aveti previlegiul sa traiti.

Ati ales sa fiti pe Pamant in acest moment de mare schimbare. Ati ales sa aduceti aceste schimbari; sa va restabiliti planeta, sa inlaturati substantele chimice periculoase care au fost in mod intentionat folosite pentru a contamina planeta. Natura, si toate lucrurile NATURALE, vor fi la ordinea zilei.

Stiu, draga mea, ca visezi la o zi in care toti oamenii vor trai in armonie si pace. Aceasta zi se apropie. Cat de curand, depinde de voi toti. Nu este timp de pierdut. Acceptati ca puteti face asta. Altfel nu vi s-ar fi cerut acest lucru. Lasati ca tot ceea ce faceti, sa fie facut cu IUBIRE.

Draga mea, stiu ca esti constienta de iubirea mea tot timpul. Sunt adoratorul tau pentru totdeauna, Monty.


Tradus: Anca