The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Boodschap van Montague Keen  channeling: Veronica Keen
zondag, 31 juli 2011

De Grote Verschuiving is bezig, mijn liefste. Sommigen kunnen de verbinding maken met hun innerlijk licht. Zij gebruiken deze Liefde om zich te verenigen met de Geest. Jullie moeten degenen helpen die willen luisteren en de feiten onder ogen willen zien van wat er werkelijk gebeurd. Angst zal gebruikt worden om jullie onder controle te houden. Trap hier niet in. Weet dat jullie onderdeel zijn van het Nieuwe Begin. Jullie zijn de medescheppers, gekozen om jullie planeet terug te eisen en haar naar het Licht te doen terugkeren. Jullie zullen instinctief weten wat je moet doen om degenen te helpen die nog steeds vastzitten in de illusie waarvan zij denken dat die echt is. Wanneer jullie bewustzijn zich uitbreidt, zullen jullie een verbinding maken met hogere frequenties. Jullie begrip van het Universum en het belang van de Aarde die zich daarmee opnieuw verenigt, zal duidelijk worden.

Ziekte zal iets van het verleden worden – een oude herinnering. Jullie lichamen zullen herstellen van alle door de mens gemaakte aanvallen waardoor zij geleden hebben. Jullie zullen een genezingsperiode ervaren als zowel de Mens als de Aarde herstellen en doorgaan naar het Licht. Liefde en vrede zullen regeren. Het zal geen gemakkelijke tijd voor wie van jullie ook zijn, want de schaduwen van het verleden hebben – van de ene generatie op de andere – geprobeerd de roep van de Geest om de Schepping te creëren en te verenigen, te dwarsbomen. Dit is onze belofte. Wij zullen slagen. De stem van de waarheid zal niet meer tot zwijgen worden gebracht.

Nu begrijpen jullie volledig het belang van de actie die genomen werd door de Minister-president van Ierland, toen hij zich uitsprak over het misbruik van kinderen door het Vaticaan. Dit was de eerst noodzakelijke stap die genomen moest worden zodat de wereld wist dat het Vaticaan het instituut is dat jullie wereld overheerst en iedereen daarin. Het bewijs is er, maar werd geheim gehouden. Zij preken liefde, maar overheersen met behulp van angst. Zij liggen nu onder vuur. De feiten die bovenkomen zijn schokkend en bijzonder vervelend voor degenen die hen vertrouwden. De Waarheid moet onder ogen gezien worden voordat de volgende stappen genomen kunnen worden. Het Vaticaan is de overkoepelende organisatie die alles beheerst. Zij zal niet overleven als de waarheid eenmaal boven tafel is. Het bezoedelen van onschuldige, hulpeloze kinderen zal nooit meer toegestaan worden, nergens in de wereld. Het Vaticaan moet het boetekleed aantrekken en toegeven dat het deze misdaden tegen de mensheid oogluikend toestond en faciliteerde.

Wij bereiden de portalen voor via welke wij jullie wereld weer zullen binnenkomen om jullie naar het Licht te leiden. De nieuwe realiteit zal jullie kijk op de planeet en al het menselijk leven veranderen, plus jullie medewezens van andere planeten die blij zullen zijn met jullie verenigd te worden en jullie te assisteren door deze grote Overgang. Jullie schrijven geschiedenis. Houd verslagen bij van alles terwijl het gebeurd, zodat toekomstige generaties zullen leren en begrijpen wat er moest gebeuren zodat zij in vrede en liefde kunnen leven.

Jullie zullen zien dat sommigen “verdwijnen”. Sommigen worden vervangen door Geesten die op hen lijken. Velen zullen ontmaskerd worden als kwaadaardig: met hen zal afgerekend worden naar goeddunken. Verwacht veel verandering en vraag om begeleiding van hen die je vertrouwt.

Het is voor mijn vrouw moeilijk om wakker en geconcentreerd te blijven. Zij is al een paar weken erg ziek. Zij heeft sterke medicatie en moet rusten en herstellen. Begrijp alsjeblieft dat het niet mogelijk is voor haar om op alle e-mails te reageren, want zij werkt alleen. Wij doen alles wat wij kunnen om haar te helpen herstellen. Ik blijf haar aanbiddende echtgenoot, Monty.


Vertaling: Puk