The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Boodschap van Montague Keen  channeling: Veronica Keen
zondag, 24 juli 2011

Waar jij aan leed deze week, was het resultaat van jezelf over de grens drijven. Het menselijk lichaam kan maar een bepaalde hoeveelheid druk aan. Je moet leren accepteren dat je niet alles zelf kunt doen. Hulp is onderweg om ons project te voltooien. De timing hiervan kan alleen door ons bepaald worden, aan deze kant van het leven.

Wat de Minister-president van Ierland, de heer Enda Kenny, afgelopen week deed, was de eerste stap nemen op weg naar complete Disclosure. Na verloop van tijd zal hij begrijpen dat zijn moed in het opkomen voor zijn volk, een deur geopend heeft die nooit meer gesloten kan worden. Andere landen voegen zich nu bij Ierland. Zij zetten vraagtekens bij de regels en overheersing door het Vaticaan.

Het Vaticaan is bedreven en spreekt alle juiste woorden, maar hun acties veranderen niet. Zij regeren via angst. Zij maken mensen bang om dood te gaan. Ik zeg je dat dood de meest prachtige ervaring is… het is naar huis gaan.

Ziekte die voortijdige dood veroorzaakt, etc., is door de mens gemaakt. Al het menselijk leven wordt gemanipuleerd van de wieg tot het graf. Natuurlijk zijn er goede katholieken en goede katholieke geestelijken, maar waar wij jullie aandacht voor vragen is het Vaticaan. Daar zien wij criminele samenzwering waarbij een paar duizend mensen betrokken zijn die zichzelf beschouwen als de Elite die de wereld regeert. Dit is waarom zij zich ervan verzekeren dat zij de scholen beheersen, zodat zij de breinen van de kinderen kunnen beheersen en deze kunnen vullen met angst. De kinderen wordt geleerd dat zij de priesters moeten gehoorzamen die Gods vertegenwoordigers zijn op Aarde. Denk aan het effect op die kinderen toen deze priesters hen verkrachtten en misbruikten en hun beroofden van hun onschuld. Dit moet nu stoppen. Het is tijd om het Licht binnen te gaan.

Zonder jullie steun, zou dit misbruik niet mogelijk zijn. Jullie hebben zelf toegestaan dat jullie overheerst werden van de wieg tot het graf. Een van de vele dingen die voor jullie verborgen is gehouden is het werk van Tesla, dat Gratis Energie voor iedereen zou leveren. Zij hebben alle oude kennis verborgen die mensen in liefde en harmonie samengebracht zou hebben. Oorlog is hun offer aan Moloch. Dat is wat hen aan de macht houdt.

Mensen komen samen in liefde. Stuur liefde naar iedereen, in het bijzonder naar de onderdrukten, omdat alleen liefde de wereld zal veranderen. Wij, aan deze kant van het leven, doen alles wat wij kunnen om de harten van de Mens te openen voor liefde. Wij laten zien dat angst alleen een instrument van de onderdrukker is en dat jullie hier niet langer in moeten trappen. Met liefde in jullie harten zullen jullie uitrijzen boven alles dat jullie geketend heeft gehouden.

Wij hebben gewaarschuwd dat vele wreedheden gearrangeerd zouden worden om angst te veroorzaken en dat deze gebeurtenissen hen nog meer controle zouden geven. De individuen die deze verschrikkelijke acties uitvoeren zijn totaal gehersenspoeld, en in sommige gevallen ‘gechipt’, zodat zij alle orders uitvoeren. Kijk voorbij deze individuen naar het gezelschap waarin zij verkeren, en naar hun geloofssystemen, etc. Hun zielen zijn niet schuldig aan de misdaden die zij begaan terwijl hun geest beheerst wordt.

Jij, mijn liefste, opende je geest voor de subliminale berichten die het tv-scherm elke paar minuten overnemen. Deze informatie gaat direct naar de onderbewuste geest, wordt daar vastgelegd en je bewustzijn is zich hiervan helemaal niet bewust. Dit is hoe zij mensen overheersen; zij houden hen in een hypnotische staat. Jij was geschokt te zien hoe vaak het scherm veranderde en de tekst op je af kwam. Het feit dat de tv op grote schaal wordt gebruikt als babysitter voor jonge kinderen, zorgt ervoor dat zij vanaf jonge leeftijd overheerst worden. Wat wij van jullie vragen is dat jullie zelf de verantwoordelijkheid nemen. Onderzoek alles – neem niet alles zomaar aan. Maak jezelf vrij.

Jullie zullen in de maand augustus veel dingen ten goede zien veranderen. Hoe meer onthullingen er zijn, hoe gemakkelijker het is om in het licht te stappen. De informatie stroomt van de Geest naar degenen die met ons verbonden zijn. Er is slechts een dunne sluier tussen ons.

Geloof altijd het tegenovergestelde van wat je wordt verteld. Val niet voor hun leugens, want het is hun laatste wanhopige poging om de controle te houden. Zij verlangen wanhopig naar oorlog, speciaal met de Moslims. Zij zijn bereid velen van jullie te vermoorden en het dan te laten voorkomen alsof de Moslims verantwoordelijk zijn. Voor hen is het een gemakkelijke manier om de bevolking te ruimen. In hun ogen zijn jullie er alleen maar om hen aan de macht te houden. Trap niet nogmaals in dit gezwets.

Jullie enige doel zou moeten zijn om een betere wereld voor iedereen te creëren. Vrijheid van gedachten en beweging, en de verwijdering van alle verschillen die gecreëerd werden om conflicten te veroorzaken. Liefde zou jullie op elke stap moeten begeleiden terwijl de Mensheid voorwaarts gaat naar het licht. Jullie zijn op dit moment op Aarde om dit te realiseren. Kom samen, creëer de energie van liefde. Iedereen kan dit doen op een manier die het meest comfortabel voor hem/haar is. Er zullen infiltranten zijn die zullen proberen jullie af te leiden van je pad, dus ben je hiervan bewust als je toestaat dat anderen met je mee lopen. Zij moeten puur van geest zijn. Iedereen heeft zijn eigen rol te spelen bij de ontwaking.

Neem rust, mijn liefste. Vele dingen gebeuren om je af te leiden, om je van de wijs te brengen. De duistere kant verzaakt nooit in het vinden van kansen om ons werk te verstoren. Zij kennen het grotere plan en dit is waarom zij aanvallen. Eerdaags zal alles onthuld worden.

Ik sta voor altijd aan jouw zijde. Jouw aanbiddende, Monty.


Vertaling: Puk