The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Boodschap van Montague Keen  channeling: Veronica Keen
zondag, 17 juli 2011

Mijn liefste Veronica, mijn hart gaat uit naar jou en naar iedereen die moedig genoeg is om nogmaals te kijken naar wat jullie als feit geaccepteerd hebben, evenals de geschiedenis die jullie leerden, etc. Het is schokkend de sluier op te lichten: de echte waarheid te onthullen die gezien moet worden. De mensheid moet voortgaan – er is geen keuze. Het is tijd om te ontwaken uit jullie hypnotische sluimer. Het is tijd om alles aan de kaak te stellen. Ik beloofde dat de corruptie ontmaskerd zou worden: nu, jullie zien het gebeuren. Dit is maar het begin!

Feit is dat Ierland – het grote bastion van de Rooms-katholieke Kerk – de motieven onderzoekt van een kerk die haar kinderen verkrachtte, en daarna besloot om de verkrachters en pedofielen te beschermen.

Zij preekten liefde, maar verwoestten straffeloos de onschuld van zo velen. Rome heeft altijd de verkrachters en pedofielen in haar midden ondersteund.

Maar eindelijk is de Ierse regering moedig genoeg om te zeggen: ‘wij zullen jullie niet langer in ons midden tolereren’. Jij had dit niet verwacht mijn liefste. Er was maar heel weinig onderzoek nodig om de verschrikkelijke waarheid te ontdekken.


http://one-evil.org/entities_organizations/evil_org_holy_see.htm


Nogmaals benadruk ik dat
niets is wat het lijkt. Voor de komende Overgang is het nodig dat jullie naar je geschiedenis kijken en alles wat jullie als waarheid geaccepteerd hebben. Dit is een pijnlijk proces maar het leidt tot een herverbinding met jullie spiritualiteit en naar een wereld waar jullie liefde, waarheid en respect voor iedereen wacht.

De corruptie moet een stap terug doen. Het is tijd voor verandering. Wij maken de omstandigheden gemakkelijk voor de onthulling van de waarheid. Ben moedig en zoek ernaar. Liefde wordt gegenereerd uit alle hoeken van de wereld. Dit helpt bij de Overgang.

Met behulp van liefde zullen wij slagen, en iedereen zal vrij zijn. Jouw aanbiddende Monty.

Vertaling: Puk