The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
Poruka od Montague  Kanal: Veronica Keen
nedjelja, 14 kolovoza 2011
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission

UVIJEK JE NAJTAMNIJE PRIJE ZORE

Kako prolazite kroz tamu, morate odstraniti sve strahove i sumnje. Sagledajte iluziju onakvom kakva jest. Tada ćete biti spremni iskoračiti u Svjetlost, prigrliti slobodu koja vam je uskraćivana. Oni kontroliraju vaše mislij koristeći zvučne valove. Stoga, kada vas žele potaknuti na nemire, lako je stvoriti situaciju i manipulirati masama dok oni stoje sa strane i gledaju destrukciju. Neprosvjetljeni se boje posljedica te će stoga pristati na ve što njihova Vlada predloži da bi osigurala njihovu sigurnost. To pali svaki puta. Mašinerija propagande je unaprijed pripremljena da bi stvorila što je moguće više straha unutar populacije. Oni koji sudjeluju u nemirima moraju razumjeti da su iskorištavani. Oni su poslužili Vladinoj svrsi. Tada mogu uvesti još više kontrole da bi spriječili vakše buđenje u realnost.

TIHI, MIROLJUBIVI PROTEST je ono čega se boje oni na vlasti jer on pokazuje pravu moć ljudi. To što policija nadgleda nemire trebao bi vam biti pokazatelj da nemiri imaju svoju svrhu. Vaši porezi plaćaju policijsku zaštitu, pa ipak oni stoje i gledaju kako domovi i poslovi izgaraju. Štitite jedni druge, svi vi ste zatočenici Tamne Pomutnje. Sve dok to ne registrirate, neće vam biti moguće stupiti u Svjetlost. Sagledajte sudionike nemira kao žrtve Pomutnje: učinjeno im je da se osjećaju bezvrijednima. Oni žive u uvjetima prenapučenosti. Sustav edukacije je u njihovom slučaju zakazao. Oni nemaju posao niti budućnost. Njima je um kontroliran kroz glazbu i TV. Oni osjećaju beznađe i bespomoćnost u materijalističkom svijetu namjerno stvorenom od Pomutnje da bi održao da želite ono što su osigurali da si ne možete priuštiti.

Veronica, pojavile su se suze u tvojim očima danas kada si pregledavala svoje emailove i pronašla web stranicu EXTRATERRESTRIALS (www.extraterrestrials.ning.com) i informaciju o BRDU TARA, centru vašeg Univerzuma, sveto mjesto velike važnosti. Oni su učinili veliku uslugu čovječanstvu objavljujući tamo informaciju tako da svi mogu vidjeti i dalje istraživati sami. Iako si odrasla u Irskoj, škole je vodila rimokatolička Crkva. Tako da ti nikad nije otkriveno tvoje veličanstveno naslijeđe. Sva povijest kojoj si podučavana je potpuno neistinita. Ukazuje se potreba da se makne vatikanska kontrola iz Irske da bi se ona otvorila svojoj prošlosti. Budućnost počinje ovdje kada se Irska povezuje s Duhom. Tada će Univerzum biti obnovljen. Niti jedna zemlja na svijetu nije bila toliko kontrolirana vanjskim silama kao Irska. Irci su patili stoljećima u nastojanju da ih se spriječi da saznaju tko su zapravo. Vrijeme je da se Irska oslobodi jarma vatikanske dominacije i vrati svojoj Religiji Ljubavi.

Vatikan je svjestan da je njegova 1000 godina duga vladavina gotova. Vrijeme je za istinu. Vrijeme je da vrate sve ono što su ukrali i opljačkali diljem vašeg svijeta i da se vrati Bog Ljubavi. Sada možete uvidjeti važnost govora premijera Ende Kennya. On je otvorio vrata da se obnovi povezanost sa spoznajom tko ste. On je planetu učinio veliku uslugu. Zbog toga će biti zapamćen. Vatikan je kontrolirao škole, bolnice i Vladu. Osigurali su da ne postoji nikakav način da spoznate istinu o Irskoj. Tako su je dobro sakrili. Vatikan je kontrolirao vaše živote od rođenja pa do smrti kroz strah od smrti i paklenog ognja, koje su oni izmislili da bi vas kontrolirali. Smrt je samo prelazak iz jednog oblika postojanja u drugo - prekrasno iskustvo. Mi u Duhu poručujemo narodu Irske, vratite svoje prekrasno naslijeđe. Naučite tko ste zapravo. Sve se to moralo dogoditi prije nego što svijet može nastaviti u smjeru pravog prosvijetljenja.

Vi sada živite u razdoblju Kraja Vremena. Odigrava se prava borba između Tame i Svjetla. Pomutnja ne može prihvatiti da njihov pažljivo osmišljeno i planirano preuzimanje neće biti ostvareno. Tolika je njihova arogancija da misle da Zemlja pripada njima i da mogu uništiti ljude prema njihovim prohtjevima, kad god zažele, kroz ratove i bolesti kreirane u laboratorijima. Ali, njih se odstranjuje. Ta vijest je od vas skrivena.

Mi, s ove strane života, smo u toku. Napredujemo na mnogim područjima. Mnogo je toga što će biti postavljeno na mjesto ili odstranjeno. To se ne može učiniti preko noći. Trebamo vašu pomoć na Zemlji. Ovo je zajednička operacija. Zajedno ćemo uspjeti. Vrijeme je sada. To je vaš svijet, uzurpatori moraju otići. njihov sistem kontrole se raspada. Djelujući zajedno, možemo Prelazak učiniti za svakoga lakšim. Željeti da bude slobodan je osnovni instinkt u Čovjeku. Vrijedno je boriti se za njega. Vi ste gotovo tamo, bit će radosti s obje strane života kada se jednom ujedine u ljubavi i slozi.

Veoma smo zahvalni web stranici Extraterrestrials za pomoć u donošenju istine i prosvjetljenja tolikima o onome što je bilo skrivano od vas, a tiče se važnosti Irske. Ovo je trenutak za iskorak.

Budi blaga prema sebi, moja draga. Da, oporavljaš se, ali još uvijek trebaš brigu. Pozdravljajući istinu dok se pojavljue, pripomaže Prelazak.

Moja te ljubav vodi. Tvoj voljeni, Monty.

Prevela s engleskog: Croatian Team