The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
Poruka od Montague  Kanal: Veronica Keen
nedjelja, 12. siječnja 2014
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission

Želim početi zahvalivši se najiskrenije svima koji su se odazvali našem pozivu za pomoć za vraćanje svete energije planetu Zemlji. Kad ta energija bude u potpunosti obnovljena, to će ukloniti mnoge bolesti koje pogađaju mnoge od vas. Vaša tijela imaju potrebu za ovom energijom kako bi u potpunosti živjeli zdrav život. To će također omogućiti usjevima da rastu, i da se proizvodi dobra, zdrava hrana. S čistom energijom u sebi. To vam je bilo negirano, i morali ste se boriti za opstanak.

Vaš odgovor je bio veličanstven. Hvala vam.

Ovo je zajednički napor. Obje strane života su uključene. Svako živo biće na licu Zemlje će imati koristi. Vi ćete doživjeti potpunu transformaciju iz svega što je sada mračno i negativno, u svjetlo i harmoniju sa svim stvarima.

Veronica se zapitala zašto to nije prije poduzeto. Mogu vam reći da tajming treba biti pravi. Trebali ste biti dovoljno budni da to uspješno učinite. Kabala će postaviti mnoge prepreke na vaš put: vidite ih kao takve, ignorirajte ih ili ih zaobiđite. Nemojte dopustiti da bilo što uspori ili spriječi ovaj rad. Budućnost ljudske rase ovisi o vama i vašem doprinosu u ovom trenutku. Veronica će se pobrinuti za informacije o ley linijama da se lako mogu naći na našoj web stranici. Svačiji doprinos je uvelike cijenjen. Molim da svi nađete vremena za čitanje i probavite ono što je Mark napisao na temu ley linija.

Najnovije ažuriranje od Marka vidi na kraju ove poruke.

Moja draga supruga radi na toliko različitih projekata, svaki važan za sve nas. Zato molim da pomognete kad god je moguće. Njezino zdravlje nije dobro i ona nije proljetno pile, ali naporno radi u vaše ime. Naučit ćete, s vremenom, kako djelovati u vezi ley linija. Mi ćemo izabrati datum kada ćete udružiti svoje napore za vraćanje svete energije vašem planetu. To vam daje priliku da se sami upoznate s onim što se od vas traži. To će vam također omogućiti da uspostavite kontakt jedni s drugima, tako da svaka zemlja ima tim koji je spreman i voljan raditi zajedno na ovom projektu. Uzmite si vremena za proučavanje, istraživanje, i da postanete upoznati s predmetom.

Zajedno, napravit ćemo da se to dogodi što brže i što je bolje moguće. Mi smo proširili otvoren poziv svim zemljama da budu dio ove jedinstvene vježbe za obnavljanje vašeg planeta. Učinite to s ljubavlju u vašim srcima: ljubav za čovječanstvo i vaš prekrasni planet.

Ovo su zemlje koje su se pridružile. Ako vaša vlastita zemlja nije zastupljena u nastavku, onda vas molim da razmislite da nam se pridružite.

Albanija, Argentina, Aruba, Australija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Bugarska, Cambođa, Kanada, Kina, KorZika, Kosta Rika, Hrvatska, Čehoslovačka Republika, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, El Salvador, Engleska, Francuska, Njemačka, Grčka, Indija, Irska, Italija, Japan, Koreja, Luksemburg, Makedonija, Meksiko, Mikronezija, Novi Zeland, Norveška, Pakistan, Filipini, Poljska, Portugal, Rusija, Škotska, Sedona, Srbija, Slovenija, Južna Afrika, Španjolska, Švajcland, Švedska, Švicarska, Tajland, Nizozemska, Turska, Ukraina, Sjedinjene Američke Države, Vels.

To nije samo jedan događaj. Mi namjeravamo provoditi naše održavanje na ley linijama na regularnoj osnovi. Ne možemo dopustiti da vam ta energija bude isključena, nikad više. Ja ću vas sada napustiti, kako bi vam dao vremena da pročitate Markove riječi.

Moja draga, moraš naći vremena za odmor. Znam kako si puna entuzijazma u svezi ovoga, ali mi te trebamo tamo da to provodiš. Mi u duhu šaljemo ljubav i svjetlo svima. Vaš doprinos, koliko god mali, je važan.

Uvijek, tvoj obožavani, Monty.


Preveo: Fredi